Outplacement: u kan niet anders dan afscheid nemen van één van uw medewerkers. Hoe zorgt u voor de beste opvang en begeleiding achteraf?

Recruiting: “If you think it is expensive to hire a professional, wait until you hire an amateur.” Recruteren is heel breed en bevat vele aspecten: opstellen van vacatures, profiel bepalen, publiceren, opvolgen,… Contacteer ons om te zien waar wij u bij kunnen helpen.

HR Health Screening: “You don’t build a business. You build people and then the people build the business.” Een eigen ontwikkeld instrument dat op een vlotte en overzichtelijke manier in kaart brengt waar uw personeelsbeleid kan versterkt worden. De ervaring heeft ons geleerd dat dit positieve effecten heeft op de retentie en motivatie van werknemers waardoor foutenmarges dalen, kwaliteit stijgt, communicatie verbetert,…

Corporate / Personal Branding & Professioneel Imago Management: “Your brand is what other people say about you when you are not in the room.” Een professioneel imago neerzetten helpt niet alleen jezelf maar ook je business. Dit thema helpt u om te winnen aan expertstatus, credibility en authoriteit. Natuurlijk ondersteunt dit ook uw personal en corporate brand. Uw impact vergroot op verschillende terreinen en dat op uw eigen authentieke manier. We werken samen met een zeer ervaren en professionele coach.

Train the trainer / coach the coach: In een eerste deel werken we vooral rond het integreren van de rol van leidinggevende en/of coach. In een tweede deel werken we met de technieken die daarbij horen. Het doel is om leidinggevenden nieuwe werknemers beter op te laten vangen en te begeleiden zodat zij sneller rendabel worden en het risico op uitval bij nieuwe werknemers te verminderen. Om de impact te garanderen volgen we ook na het trainingsmoment uw team op.

Authentiek leiderschap: “If your actions inspire others to dream more, learn moren do more and become more, you are a leader.” Leiderschap is het in beweging brengen van mensen en organisaties. Leidinggevenden hebben elk hun eigen stijl. Met deze coaching en training identificeren we niet alleen die stijl maar ontwikkelen we ook de bijhorende kwaliteiten en trekken we de aandachtspunten op. We werken aan de skills die bij leiderschap horen.

Diversiteit: “Diversiteit is het respect voor elk individu” is een uitspraak van Prof. Trost. Hij slaat daar nagels met koppen want diversiteit gaat veel verder dan etniciteit, religie,… Via deze coaching helpen we uw medewerkers beter omgaan met verschillen, de mentale klik te maken waardoor een nieuwe openheid ontstaat om van daaruit beter samen te werken.

Doelen stellen / Focussen: “Failing to plan is planning to fail”. Succes is sterk afhankelijk van de focus die behouden wordt. Zelfs als de omstandigheden wijzigen is het mogelijk om alle neuzen van de leden van het team in dezelfde richting te houden. We helpen bij het vertalen van de missie naar de visie, bij het vertalen van het doel in een strategie.

Time management: “Either you run the day, or the day runs you.” Een dag zit vol afleidingen: telefoon, mailverkeer, vragen van klanten,… Het is belangrijk dat we tijdsefficiënt omgaan met de organisatie van de agenda, het stellen van prioriteiten, taken delegeren,… Met deze sessie komen we tot het opstellen van een systeem dat meer resultaatsgericht is.

Team Building: o Team Building met MBTI: “TEAM= Together Everyone Achieves More”. Er is zeer veel teambuilding in deze wereld. Wat maakt dan het verschil? Dat is de rol van de facilitator, de coach-trainer en het middel dat de coach gebruikt. Uprogress heeft hier gekozen voor het werken met MBTI (Myers-Briggs Type Indicator – internationaal onderbouwd) en met hiervoor gecertifieerde coaches-trainers. Wat zit in ons MBTI-menu: een gepersonaliseerd rapport per teamlid, een analyse van het team als geheel, handige inzichten (i.v.m. persoonlijk gedrag, informatie-opname, interactie en communicatie, het nemen van beslissingen,…), met deze inzichten interactief trainen,… Kortom: een sterk inzichtelijke ervaring met praktische en constructieve impact.

Public Speaking: “If you can speak, you can influence.” Studies hebben aangetoond dat spreken voor publiek de meest voorkomende angst is. Dankzij deze coaching-training leert u uw zenuwen bedwingen, gebruik te maken van uw lichaamstaal, uw stem te gebruiken en een goede toespraak op te bouwen.

Outplacement: u kan niet anders dan afscheid nemen van één van uw medewerkers. Hoe zorgt u voor de beste opvang en begeleiding achteraf.

Assertiviteit: “Confidence is like a muscle: the more you use it, the stronger it gets.” Er bestaan verschillende vormen van assertiviteit. Met respect voor wie u bent bepalen we welke stijl van assertiviteit de uwe is. We identificeren de valkuilen en versterken uw natuurlijke stijl.

Public speaking: “If you can speak, you can influence.” Studies hebben aangetoond dat spreken voor publiek de meest voorkomende angst is. Dankzij deze coaching-training leert u uw zenuwen bedwingen, gebruik te maken van uw lichaamstaal, uw stem te gebruiken en een goede toespraak op te bouwen.

Personal coaching: “A coach takes you where you can’t go on your own”. Laat ons duidelijk zijn personal coaching is net zo persoonlijk dat het onmogelijk is om een algemene beschrijving te geven. Goede personal coaching is afgestemd op de persoon. Dat betekent dat thema’s uw persoonlijkheid, kwaliteiten, valkuilen, mentale processen, competenties, zingeving,… kunnen zijn. Uw personal coach ontwart alle aspecten en gaat samen met u aan de slag in een zeer sterk gepersonaliseerd traject.

Loopbaanbegeleiding: We werken exclusief samen met Galilei – Loopbaanfocus. Wil u meer weten, neem dan gerust contact met ons op.

Sales Coaching: “Selling is about connecting with the individuals who want or need what you have to offer.” We werken hier samen met een zeer ervaren man met een indrukwekkende track record. Hij is zeer alert, heeft oog voor finesse en kan iemand heel goed tot inzicht en verbetering brengen. Deze man is internationaal druk bezet maar maakt speciaal voor ons tijd vrij. Hij leert uw salesmensen on-the-floor om op een aangename manier veel performanter te zijn.

Email-marketing: Op een persoonlijke én mensgerichte manier bouwen we sterke banden met klanten en prospecten. Met het contentplan én de uitgewerkte teksten zorgen we voor een stevige en continue communicatie.