FREDERIK BOTERBERG
FREDERIK BOTERBERGPsycholoog – zaakvoerder
Positivist en initiatiefnemer. Frederik heeft van nature een zesde zintuig om aan te voelen welke mensen in welke situaties bij elkaar passen en doet daar vooral ook iets mee. “De wereld is wat we er zelf van maken” is zijn motto. Frederik steunt op meer dan 15 jaar ervaring in “werken”, met de handen uit de mouwen als in board meetings. “Actieve luisteraar, oplosser, doelen stellen en altijd werkend aan verbetering voor iedereen zijn” zijn de woorden die hem best omschrijven. Frederik heeft business units geleid, zetelt in adviesraden van bedrijven, is thuis in de wereld van rekrutering, heeft zeer veel individuele en groepscoaching gedaan en is de vaste partner voor verschillende organisaties als aanspreekpunt voor het ontwerpen en uitvoeren van vorming, training en opleidingen.
KATRIEN VERSTRAETE
KATRIEN VERSTRAETEHR Consultant & Coach-Trainer
Katrien Verstraete nam tijdens haar loopbaan verschillende rollen op binnen soft HR, zowel in de social profit als in de profit sector. Haar doel is bedrijven te ondersteunen in het aantrekken van het juiste talent en het laten groeien van dat talent. Daarvoor zet ze vooral in op onthaal, begeleiding en opleiding van medewerkers.
Wouter
WouterConsultant & Coach-Trainer
Enthousiaste en humoristische HR native met een groot aanpassingsvermogen. Mijn passie is de lerende mens in de presterende organisatie. Dit is ook waar ik professioneel voor sta: plezier op het werk én focus op potentieel en ontwikkeling staan garant voor groei en succes van uw onderneming. Ik geef toegevoegde waarde op rekrutering & selectie, learning & development, training & coaching, leiderschap, communicatie bij veranderingen en sociaal overleg. Mijn aanpak is even eenvoudig als doeltreffend: het heet DOEN.
Wouter heeft HR- rollen vervuld bij DHL, Beaulieu, Makro,… en heeft zo een zeer diverse ervaring opgebouwd die hij nu ten dienste stelt om uw organisatie sneller te doen evolueren.
Veerle
VeerleLicentiate filosofie
Licentiate filosofie (Universiteit Gent, 2000), heeft 17 jaar ervaring in HR. Vanuit haar passie voor menselijk talent en de zoektocht in haar eigen omgeving, ontwikkelde ze expertise in de werking van het menselijk brein, hoogbegaafdheid en hooggevoeligheid. Als getraind coach legt ze zich vooral toe op het ondersteunen van hoger opgeleiden die een strategische positie bekleden in hun organisatie, zowel in loopbaanadvies, persoonlijke ontwikkeling, communicatie, als in het uitbouwen van business strategie en in change management binnen organisaties. Haar achtergrond als stress- en burn-out coach vormt bovendien een extra leidraad om mensen te helpen hun veerkracht te vergroten. ‘Kennis vermindert niet door ze te delen’
Bruno
BrunoPsycholoog – Assessor
Drie decennia ervaring in testing & assessment in zowel profit, non-profit, overheden en werknemersorganisaties. Bruno werkt vanuit professionele waarden, wetenschappelijk onderbouwde onderzoeksmethodieken, respect, vertrouwen en zeer veel ervaring in dit domein. Bruno linkt de kandidaat aan de onderneming met helder en correct advies.
Testing en assessment kunnen zowel gebeuren voor rekrutering als voor ontwikkeling.
Heeft u nood aan echt, doorleefd advies van een scherpe geest, dan is dit uw man.